Murgaa man iedod man darba lapu ar auto, tur rakstits ka ir jasamaina spogulis un jasavieno vadi tam.

Nu ko, es iebraucu auto, aizeju panjemu (pret parakstu) detalju, kas maksa dargak kaa nojats e36.

Aizeju pie auto, nonjemu saplesto spoguli un redzu to, ka man pie spogulja ir vadi un stepselis, automasina ir tikai pliki divi vadi.

Pohuj, eju mekleju detalju kataloga stepselim korpusu un pinus, lai varu sataisit kaa vajag (kaa sev). Mekleju, mekleju, mekleju, blja nav neka tada. Kads iet garam un pazinjo, ka tadas detalas nav, vienkarsi nav, kad stastu, ko man vajag. Es izpetu visu to, kas ir noliktava uz vietas, mosh kautko var pielagot vismaz daleji. Neko nevar no taa pielagot, kas ir uz vietas.

Eju saku pienemejam, ka ir zopa, stepselis mashina nav, uz vietas nav, un vispar taa nav.
Ko man darit? Atbilde tas tur kautka taisija pirmstam, paparasi tam.
Aizjeju pie tastur un paprasu. Sis pohuja nokniebis spogulim spraudni un savienojis pa taisno kopa ar auto izmantojot termosavienojumus. Tobish spogulis sapists un uzliekas tik vienu x.
Nonjemu otra puse stiklinju un tur jau kads tieeshi tapat ir sataisijis. Pamanot kaa tur izskatas, es vienkarsi esmu tada neizpratne, ka pat izkrit no mutes fraze “kas ar sitiem sudiem te sataisijis?”. No kautkuriens ari atkan pec briza atbilde “es ar sitiem sudiem sataisiju”. Apmeram no tas pashas puses no kuras dzirdeju, ka kataloga tadas detaljas nav.

Tik klienta velme bija sataisit vadus (taa kaa es gribeju laikam) un jauno iedot lidz, lai var nomarket un uzkiks pats.

Es atkal prasu pienemejam vai man taisit pa tiesho un tu uznemsies atbildibu par sapistu spoguli, ja mus pectam meginas iegruzit.

Atbilde ir jaa un nee.

Es saku preti, kamer sefs personigi nepateiks taisi uz punjkiem, es to nedarisu.

Beigas ar sefa akceptu spogulis tiek savienots uz punjkiem, uzstadits uz auto, ignorerjot klienta velmi panjemt lidz un uzlikt pasham.

Protams spogula stikli tika nosperti, nokniebjot vadus. Auto taisa pa apdrosinasanu, stepselis nebija kaa tads, jo piedavajas tikai visa durvju pravodka un teorija jamaina butu ari taa. Bet apdrosinqsana par to nemaksas.

Ja es butu taa auto saimnieks un uzzinatu, ka man taa saremontets jauns auto pie dilera es vienkarsi tadu skandalu saceltu.

 

neko sev :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.