http://www.orbea.com/us-en/bicycles/mx-29-20/

vizinos tikai otro nedēļu, nekā slikta nav ko uzrakstīt, priecājos par ērtumu, vieglumu ūn man patīk vizuāli.
ja vien nebūtu jāēd roltoni, qq.
21″ rāmis, 29ers.

paķēru dubļusargus, kuri ar vienu pirkstu uzliekas un ar otru var noņemt, ļoti ērti.
jāsagaida gan kāda tanka cienīga vētra, lai var novērtēt, ja nu efekta nebūs un braukšu tāpat ar sūdainu strīpu uz muguras?
iegādāju arī pumpi, jo presta ventiļi un staķiks iet secen. ja neskaita izmēru, tad ar pāris spiedieniem kamera piepumpēta, ir arī atmosfēru rādītājs.

http://www.xsports.lv rullē! pozitīva pieredze.

3 thoughts on “Orbea minamais no X-sporta

  1. yooo, apsveicu ar drapaku, lai labi ripo!
    Ja pēc lietus gribi kaut cik pieklājīgā izskatā atgriezties mājās, tad vajag pilnos dubļiniekus: tjipa http://4.bp.blogspot.com/-_TB-ys9pERc/Ud9b4QtIrbI/AAAAAAAABfk/RrpAcmXaV9o/s1600/P1010738.jpg
    Jo visi pārjie plastmasniekie domāt tikai, lai ar dubļu piku nedabūtu sejā vai uz muguras. Pagarināts priekšējais dubļinieks ir ļoti laba štelle, uz priekšējiem zobratiem nemet virsū putekļus un citu ceļa drazu. Vecajam drapakam nebija pagarinātie dubļinieki, bija šadi: http://www.sks-germany.com/?l=en&a=product&r=mudguards&i=6208801430&BLUEMELS kurus ņēmu nost uz vasaru, bet ar jauno drapaxu rollošu dubļiniekos visu gadu.

    MTB riepās laiž iekšā līdz 4 atm, un statoilā tik daudz var uzpumpēt. Varēji nopirkt tikai ventīļa pāreju, bet nu pumpis jau ar nav tik dārgs, un tomēr ērtāk mājās piekačāt riepas. :)

  2. jep, veicī ar teica, ka pa pilsētu 4, mežiņā kādas 3.2

    mjā, man tāda brutālie, ne tik gari kaut kad saņemšos nofotkāt. domāju, ka muguru nenomēzīs, bet zobratiem un čībām noteikti tiks no priekšējā.

    ar kādu tu ripini?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.