izgājām ar dūdu, vējains, saulains, gāž, vējains, saulains, smidzina. tavs gājiens, laik’.
izkāpām pie vērmanīša, iegājām parkā, izrādās, ka šodien tauta līksmo un izglīto ar jauniešu iespējām eiropā, tiesa, neko gan nepaņēmu, palikšu glups kā biju.
patika puisītis, ap gadiem 7-8. kāds skuķis dala karodziņus, mazajam ar sagribas, šis pastiepj roku, meiča viņam iedod, karodziņiem vienā pusē sarkanbalt-sarkanais, bet otrā eiropas simbolika.
“tfūū, bab’, kuda mņe jevo vibrosiķ”, lieliska audzināšana :D

vēlāk aizčāpojām līdz Krūza veicim, elizabetes 37, paķērām šuvotāju, sūklīti, lāpstiņu, un vecā šuvotāja “izkasītāju”, iegājām atpakaļ ceļā dzirnavu lido, nom nom. ķiķinot ejam atpakaļ, vairs laikapstākļi netroļļo, pēkšņi viena no aizmugures uzbļauj “pašol von”, pavilku zaķi nostāk, aizminās viena cāca. ne atvainojiet, ne dzin-dzin, a ko tu, lops, čīksti, ka gājējam priekšroka?

atgādināja to bildi, kur krievijā bembis, mēmākais sastrēgums daudzu km garumā, brauc pa gājēju ceļu un kāds bildei pierakstījis – “vai neredzat, ka cilvēki brauc”.

bet tie jau tik mūsējie, zombētie, ne?
izlasīju šo, un priecājos, ka tie jau tik mūsējie, zombētie tādi.
http://vk.com/wall8613720_2498

nu par linuxu (ubuntu), jā, ir labs. patīk, nedēļas laikā nav parādījusies vajadzība pēc win vides, mazliet tik dota2/cs:go dažreiz gribas pataustīt. citādi, ir forši.

arī Unity saskarne, kura pirmajās dienās ļoti biedēja, kuru nevarēju saprast, tagad liekas smeksīga.
ļoti patīk “mac expose” līdzvērtīga fīča ar to, ja kādai programmai ir vairāki logi atvērti, atliet dubultklikšķināt uz aplikācijas ikonas (aktīvās kā ābolim, ir iegaismotas), un viņš sakārto tikai tās aplikācijas atvērtos logus pa visu ekrānu un viegli var atrast vajadzīgo. te atvēru 6 operas logus.

mac-sexpose.png

te mazliet unity, kur līdzīgi kā windowsā, ar “Windows pogu” atveras Unity vai Starts windowsā un var sērčā ierakstīt aptuveni ko gribi atrast.
unity.png

uzinstalēju Guake, iedomājies, ka tas ir kā quake/css/bf3 utt. console, uzspied tik hotkiju un viņa dropdownojas, ar visām caurspīdīguma fīčām utt, vairākām pārslēdzamām cilnēm utt.

guake.png

I’m lovin it.

rītdien jāmēģina pārtaisīt sienu dušas kabīnē, kkur tek/sūcas, vienīgi, ka tik pēc 2 nedēļām varēs “intensīvi lietot ar ūdeni”. varbūt pagaidu risinājumā kkādu plēvi jānopērk.

pēc pāris nedēļām atvaļinājums uz mēnesi, ja viss sanāks, tad jūnijā aizlaidīšu uz vāciju, varbūt dabūšu arī kādu sertifikātu. turēšu īkšķus! pa lielam, atkal, gribēju, gribēju, gribēju, un iespējas paveras, dzīve ir ōsam.
solo nekur neesmu braucis, ceru, ka nekas neizjuks un viss sanāks!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.